Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" načalo jaro vítězstvím v Mysliči, přípravka v přípravném zápase rozdrtila Ostředek

25.03.2012 20:45

"A" team nečekal na úvod jara jednoduchý zápas. Los nás poslal na hřiště do Mysliče. Jak jsme očekávali, tak se spíše bojovalo než hrál fotbal. Na začátku nás domácí přivřeli na naší polovině, ale brzy jsme hru vyrovnali a zahrozili i dopředu. Nebezpečnou střelou z přímého kopu se prezentoval Tomáš Vilímek. Udeřilo pak po akci Pavla Procházky, který byl důrazný v několika soubojích a ze strany nekompromisně zavěsil pod břevno. V poločase jsme vedli 1:0, což nám dávalo jistý klid, ale zároveň byl zápas pořád otevřený.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš neměnil a stále se hrálo spíše vzduchem než po zemi. Pojistku ve formě druhého gólu dal opět Pavel Procházka, který krásnou ranou zpoza vápna rozvlnil síť za domácím brankářem. Vezeme tedy cenné 3 body z cizího hřiště za vítězství 2:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Přípravka dnes na domácí půdě v přátelském zápase přivítala Ostředek. Utkání bylo v jednoznačné režii našich kluků a se soupeřem si poradili poměrem 17:0. 6 branek vstřelil Michal Dumský, 4 góly David Škvor, hattrick dal David Straka, 2 branky Vojtěch Gryc, premiérový gól si zapsal Tomáš Fulín a jednu branku si hosté dali sami. Více informací zde.

—————

Zpět