Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" na domácí půdě zvítězilo, "béčko" remizovalo v Ostředku

06.05.2012 20:42

"Áčko" přivítalo na domácí půdě celek Bystřice. Začátek zápasu jsme zaspali a brzy jsme po nedůrazu ve vlastním vápně inkasovali. Nedlouho poté přišla další rána v podobě zranění stopera Martina Vilímka, dozadu se tak musel zasunout jeho bratr Tomáš. Ten v jedné situaci na poslední chvíli vyhlavičkoval střelu, která již mířila do naší sítě. První poločas byla hra vyrovnaná. Dostali jsme se do několika zajímavých střeleckých pozic. Vyrovnání si vzal na starost Pavel Procházka, který povedenou ránou z vápna obstřelil gólmana. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Ve druhém poločase jsme hráli lépe než v tom prvním. Byli jsme odměněni i gólově. Pavel Procházka poslal před branku pěkný centr, na který si naběhl Jakub Bartík a překonal gólmana. S blížícím se koncem zápasu jsme mohli přidat i další branky, ale Jakub Bartík ani Pavel Procházka své šance neproměnili. Hosté tak nadále byli na dostřel pouze jediné branky a kdyby dotáhli některou ze svých akcí, mohli jsme ještě o vítězství přijít. Rozhodčí pak zhruba 5 minut před koncem vyloučil obránce hostů a vítězství 2:1 jsme již udrželi. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" nastoupilo na hřišti předposledního Ostředku B. První poločas se nám herně ani výsledkově moc nevydařil. Nejprve jsme po centru a hlavičce neobsazeného hráče inkasovali. Vyrovnat dokázal Pavel Vašák, který byl důrazný ve vápně soupeře. Pár minut poté však domácí další hlavičkou po centru odskočili opět do vedení. Do poločasu ještě vyrovnal Milan Murgač, který po samostatném úniku obešel brankáře a do prázdné branky zavěsil.

Ve druhém poločase jsme již hráli lépe a měli jsme více ze hry. Poprvé jsme se dostali do vedení po akci střídajících hráčů, když Tomáš Vilímek pěknou přihrávkou vysunul mezi obránce Jakuba Bartíka, který obstřelil brankáře. Vedení jsme ale dlouho neudrželi a inkasovali jsme třetí branku po smolně tečované střele. Do konce zápasu jsme měli ještě několik nebezpečných akcí, ale gól jsme vstřelit nedokázali a mužstva se rozešla smírně 3:3. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět