Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" inkasovalo tvrdý direkt od Votic, "béčko" srdnatě vzdorovalo v Nespekách

06.05.2014 17:24

Jako první z dospělých mužstev čekal o tomto víkendu zápas naše "béčko". To se vypravilo do Nespek, kde změřilo síly s druhým celkem tabulky. Proti velkému favoritovi jsme neodehráli vůbec špatné utkání a inkasovali pouze v prvním poločase z penalty po faulu brankáře Františka Pecha. Domácí tak zvítězili nejtěsnějším možným poměrem. Více informací zde.

"Áčko" v souboji třetího se čtvrtým mužstev tabulky přivítalo Votice B. Do utkání jsme nemohli počítat s Filipem Sobotkou, Tomášem Procházkou, Lubošem Kopeckým, Lukášem Hlavničkou a Pavlem Procházkou. Naopak se vrátili Jakub Bartík, David Škvor a Martin Jonszta. Prvních 20 minut jsme odehráli ve slušném tempu a drželi jsme hosty na vlastní polovině. Do největší šance se prodral Filip Müller, ale jeho zakončení bylo málo důrazné. Poté nás hosté zmrazili gólem z rohového kopu po našem nedůrazu. Od té chvíle se naše hra sesypala jako domeček z karet a do poločasu jsme inkasovali ještě dvakrát, když nám do branky spadlo vše, do čeho hosté kopnuli.

Ve druhém poločase už jsme otevřeli hru, ale tlak jsme vyvinuli spíše optický. Žádnou větší příležitost jsme si nevytvořili a naše snaha už byla hodně křečovitá. V pohodě hrající Votice se dostaly ještě k několika nebezpečným brejkům, po nichž v samém závěru překonaly Pavla Kováře ještě dvakrát. Utkání jsme tedy prohráli 0:5. Více informací zde. Fotky zde.

—————

Zpět