Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" i přípravka nastříleli soupeřům pět gólů a zvítězili, B-team veze porážku z Čerčan

02.09.2013 21:30

Víkendové zápasy otevřela svým první zápasem po letní pauze přípravka. Na domácí půdě přivítala tým z Lešan. Oba týmy převedly kvalitní utkání, kde ovšem naše mládí hrálo prim a zaslouženě vyhrálo 5:2. V dresu hostí se objevili i podstatně starší hráči než u nás, o to je naše vítězství cennější. Více informací zde.

V sobotu odpoledne nastoupilo "béčko" ke svému druhému "podzimnímu" utkání, tentokrát v Čerčanech. V zápase jsme se ujali vedení po brance Pepy Fadlera, těsně před koncem půle jsme si ale nechali vstřelit 2 góly a šli jsme tak do šaten za stavu 2:1. Druhá polovina byla téměř jak zlý sen, v rychlém sledu jsme si nechali vstřeli 3 góly. V zápětí je korigoval svou druhou brankou v zápase Josef Fadler a o chvíli později Filip Muller, který propasoval míč do branky soupeře přes nahuštěnou obranu. Gólovým hodům však stále nebyl konec. Nejprve jsme nechali domácího útočníka osamoceného ve vápně, který se zblízkosti nemýlil a zvýšil náskok domácích o 3 branky. Vzápětí jsme ale opět udeřili my. Střídající Zdeněk Šašek hned ze svého prvního útoku vystihl špatnou soupeřovu rozehrávku a propálil domácího brankáře. Ustanovil tím konečné skóre zápasu 6:4. Nutno podotknout, že jsme odehráli pěkné utkání s velkým nasazením. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

V neděli uzavíral fotbalový víkend A-team na domácím hřišti proti Mysliči. Zápas jsme začali podstatně lépe, více jsme drželi balón, soupeře jsme před naši branku téměř nevpouštěli a naopak jsme ohrožovali tu jejich. Skóre utkání otevřel brankou Pavel Procházka. Poté jsme měli několik 100% šancí, kde jsme však zklamali v koncovce. Druhý gól se nám přeci podařilo do půle přidat, a to po nádherné střele kapitána Tomáše Vilímka, který se zdálky opřel "šajtlí" do míče a nedal hostujícímu gólmanovi šanci. V druhé půli se nám povedlo prolomit smůlu v koncovce a postupně jsme přidali 3 góly. Nejprve se dostal ve vápně k balónu David Škvor a tvrdou střelou pod břevno zvýšil náskok o 3 góly. Poté se z pravé strany trefil Luboš Kopecký a o několik minut později naši gólovou přehlídku završil projektil vyslaný Martinem Jonsztou ze středu hřiště. Soupeř ještě stihl korigovat skóre po našem nedůrazu před vápnem a stanovil tak výsledek zápasu v poměru 5:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět