Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" doma porazilo Nespeky B, "béčko" ze Zaječic body nepřivezlo

19.05.2013 20:12

"Áčko" čekalo v dnešním slunečném dopoledni utkání proti Nespekám B. K dispozici nebyli Tomáš Procházka, Martin Jonszta, Lukáš Hlavnička a Vadim Li. V prvním poločase se hrálo prakticky jen na jednu branku. Největší šance ke vstřelení gólu měl Tomáš Vilímek. Nejprve si naběhl na roh Jakuba Bartíka a svou prudkou hlavičkou knokautoval obránce na brankové čáře. Poté jeho krásnou střelu z přímého kopu gólman hostů vyrazil do břevna, od kterého míč putoval do prostoru kolem brankové čáry, rozhodčí však nechal pokračovat ve hře a z gólu jsme se tak radovat nemohli. Jakub Bartík pak ještě přímo z rohového kopu trefil břevno.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme být trpěliví a góly přijdou. To se nakonec potvrdilo, když se opět hrálo jen na jednu branku. Tomáš Vilímek zatáhl míč k brankové čáře, poslal ho před branku, kde ho na zadní tyči dotlačil do sítě ve skluzu navrátilec Martin Šašek. Tomáš Vilímek měl prsty i ve druhé brance, když nechytatelnou střelou k tyči zvýšil naše vedení - 2:0. Třetí gól se zrodil po centru Milana Bohaty, ten prodloužil David Škvor na nepokrytého Martina Šaška, který zblízka hlavou vstřelil svůj druhý gól v zápase. Utkání se pak již jen dohrávalo a po závěrečném hvizdu jsme se tedy mohli radovat z vítězství 3:0. Jedinou kaňkou na utkání je katastrofální divácká návštěva. V čele tabulky máme po zaváhání Krhanic 4 kola před koncem náskok 8 bodů. Příští týden bude po měsíci středečních zápasů první, ve kterém nás žádné utkání nečeká. Dospělí tak absolvují trénink ve čtvrtek od 18:00. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Béčko" včera zavítalo na půdu Zaječic. K zápasu jsme měli k dispozici pouze 11 hráčů a nebyla tak možnost střídání. Po poločase, ve kterém jsme hráli z kopce, jsme drželi nadějný výsledek 1:1. Trefil se sváteční střelec Milan Pohunek, který se objevil netradičně v útoku. Remízu jsme drželi ještě asi 10 minut před koncem. Poté jsme však dvakrát inkasovali a Zaječice tak zvítězili 3:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět