Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" ani "Béčko" nestačili na své soupeře, přípravka veze bod z Mezna

08.10.2013 11:25

Přípravka sehrála vyrovnané utkání v Mezně. Branky na sebe nechaly čekat do druhého poločasu a byli to domácí, kteří našemu týmu gólově unikali. Nám se ale vždy podařilo jejich náskok srovnat, mimo jiné povedeným trestným kopem brankáře Fandy Pecha z půlky hřiště. Závěrečný gól na 3:3 se nám podařilo vstřelit pouhé sekundy před koncem utkání prostřednictvím kopaček Páji Vašáka a připisujeme si tak bod do průběžné tabulky. Více informací zde.

V sobotu odpoledne přišlo na řadu utkání našeho A-teamu na hřišti ve Voticích. V zápase jsme se nikam nehrnuli a spíše bránili od půlky. První vážnější situaci vytvořil Martin Jonszta, ten však svůj samostatný únik gólem nezakončil. Na druhé straně nás soupeř více a více tlačil. Dařilo se mu kontrolovat hru, sbíral všechny odražené balóny a dlouhými křižnými přihrávkami nacházel svoje útočníky v našem vápně. Podařilo se mu takto otevřít skóre utkání. Další pokusy skvělými zákroky likvidoval brankář Luboš Bartík, ale posléze jsem přeci jen kapitulovali podruhé, když se balón po pěkné střele odrazil od břevna a následně nešťastně od gólmanových zad do branky. Ve druhé půli se nám obraz hry příliš změnit nepodařilo. Domácí byli stále aktivnější a podařilo se jim z tohoto úsilí vykřesat další, opět nešťastný, gól jenž jsme si po prudké, střílené přihrávce zleva srazili sami do branky. Nám se v závěru podařilo ještě vytvořit dvě 100% příležitosti, domácí gólman měl však svoji branku pro nás zamčenou. Soupeř do konce zápau přidal ještě jeden gól a A-team tak utrpěl první podzimní porážku po výsledku 4:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Poslední víkendový zápas sehrálo béčko na domácí půdě proti týmu Nespek B. Zápas byl jednoznačný, soupeř hladce zvítězil poměrem 6:0 a veze si od nás tříbodový zisk. Více informací zde

—————

Zpět