Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dospělá mužstva na své soupeře nestačila

10.06.2012 16:59

"Béčko" nastoupilo na domácí půdě proti Struhařovu B. V brance musel zraněného Františka Pecha nahradit ne ještě zcela zdravý Pavel Kovář. V poli a v držení míče jsme byli lepší než hosté. Struhařovští však byli dopředu mnohem nebezpečnější a dvakrát v prvním poločase gólově udeřili. Od dalších branek nás zachránil dobře chytající Pavel Kovář. Naše nejvážnější šance přišla po hlavičce Pavla Vašáka, která orazítkovala břevno. To byla však naše jediná možnost ke vstřelení gólu v zápase a hosté tak zaslouženě zvítězili 2:0. Více informací zde.

Nedělní fotbalový den zakončilo "áčko" na hřišti Nespek. Kapitánskou pásku převzal Filip Müller, který se vrátil z Austrálie na několik týdnů do ČR. Celý zápas byl doprovázen deštivým počasím, které se neumoudřilo ani na chvíli. Lepší vstup do zápasu jsme měli my. Více jsme drželi balón a dařilo se nám rovněž zahrozit před soupeřovou brankou. Skóre zápasu otevřel Jakub Bartík pěknou přízemní střelou k tyči. Poté přišly další příležitosti na naší straně, bohužel zůstaly nevyužity. Naopak se zadařilo soupeři, když nepokrytý doklepával vyražený míč prakticky do prázdné brány. Stav utkání domácí otočili o chvíli pozděli. Nakopnutý míč z levé strany skončil v naší šibenici a nespečtí šli do vedení.

Druhá půle přinesla namísto tlaku a snahy o vyrovnání smolný gól do naší brány. Pokoušeli jsme se dále korigovat stav utkání, naše snažení však žádné výrazné šance nepřinášelo. Snížit stav zápasu se povedlo až těsně před koncem Tomáši Procházkovi důrazem a pohotovostí v malém vápně. Více už jsme ale do konce zápasu nestihli a přivážíme si tak z Nespek prohru 3:2. Více informací zde.  Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět