Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


3 soběhrdské zápasy = 3 remízy

21.10.2012 21:16

Jako první hrála přípravka na domácí půdě proti celku Pyšel. V prvním poločase jsme si vypracovali vedení 2:1. Trefili se Michal Dumský a Pavel Vašák. Ve druhé půli jsme odskočili již do dvoubrankového vedení po gólu Jiřího Kaňky. Hosté ale dokázali vyrovnat na 3:3. V poslední vteřině zápasu jsme měli ještě obrovskou šanci na vítěznou branku, tu jsme bohužel neproměnili a zápas tak skončil smírně 3:3. Kluci podali možná nejlepší podzimní výkon, bohužel jsme neproměnili hodně šancí a nevyvarovali jsme se několika chyb. Více iformací zde.

"Béčko" doma v netradičním sobotním odpoledni přivítalo celek Zaječic. V prvním poločase se hrálo velmi nezáživné utkání, ve kterém byli hosté o něco lepší a díky pěkné ráně z dálky se dostali do vedení. Ve druhém poločase jsme se zlepšili a ke konci jsme soupeře zatlačili. Střídající Martin Šašek tečovanou střelou vyrovnal na konečných 1:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"Áčko" čekal duel v Nespekách s místním "béčkem" posíleným o několik hráčů "A" teamu. V zápase nám chyběli zranění Pavel Kovář, Tomáš Vilímek a Jiří Fulín. Oproti minulému domácímu utkání jsme udělali několik změn v sestavě. První čtvrthodina přinesla gólovou smršť. Martin Vilímek pěkným pasem našel za obranou Jakuba Bartíka, který přehodil brankáře - 0:1. Poté však Filip Sobotka při rohu na přední tyči trefil při odkopu balón tak nešťastně, že skončil v naší síti - 1:1. Jakub Bartík krásným pasem vyslal do sóla Martina Jonsztu, který ho s přehledem střelou k tyči proměnil - 1:2. Prakticky po identické situaci jako při našem prvním obdrženém gólu jsme si dali i druhou branku, nešťastníkem byl tentokrát Vadim Li. Ten pak musel kvůli zraněnému kotníku odstoupit ze hry, nahradil ho Daniel Špidra. Ve velmi ofenzivně hraném utkání měli domácí i my další šance. Jakub Bartík poslal za obranu přihrávku na Pavla Procházku, který z úhlu nádherně přehodil brankáře - 2:3. Další nekoncentrovanost v naší obraně a prakticky hned po rozehrávce jsme inkasovali na 3:3.

Začátek druhé půle se nám nepovedl a po rohu se v našem vápně objevil samotný hráč a poslal tak nespecké poprvé do vedení - 4:3. Ofenzivní choutky obou mužstev nepolevovaly a šance se tak objevovaly na obou stranách. Vyrovnání přinesla spolupráce Pavla a Tomáše Procházky. Pavel našel přesným centrem ve vápně Tomáše, který nekompromisní hlavičkou vyrovnal. Ke konci utkání došlo ještě k nepříjemné srážce mezi domácím hráčem a naším brankářem Lubošem Bartíkem, který měl vyražený dech a kvůli bolesti žeber utkání musel dochytat Lukáš Hlavnička. Zápas tak nakonec skončil remízou 4:4 a naše mužstvo se tak propadlo na druhé místo tabulky o 1 bod za Pyšely. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět