Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Souhrn všech víkendových zápasů

15.04.2012 22:25

V sobotním odpoledni nastoupilo ke 4. jarnímu kolu "áčko". Utkání v Netvořicích mělo zajímavý náboj, neboť nás v tabulce oddělovalo pouhé skóre. Mužstvu chyběl kapitán Tomáš Procházka, jehož postu se ujmul Libor Hanka a kapitánské pásky Milan Bohata. Od začátku se hra přelévala ze strany na stranu. My jsme se snažili kombinací jak ze středu, tak od lajn přecházet do útoku, domácí využívali spíše dlouhé balóny za naší obranu. Jako první jsme se však radovali my ze vstřelého gólu Pavla Procházky. Domácí si do poločasu vytvořili několik gólových příležitostí, žádná ovšem brankou neskončila.

Druhá půle byla z naší strany podstatně horší. Snažili jsme se spíše držet míč na kopačkách, což ovšem samo o sobě žádné nebezpečí pro soupeřovu branku nepřinášelo. Soupeř, tlačen časem a nepříznivým výsledkem, se více snažil dostat k naší bráně. Výsledkem bylo vyrovnání, které se domácím podařilo po standartní situaci. Přesto, že soupeř dohrával v deseti hráčích, nebyli jsme schopni se přes jejich oslabené mužstvo gólově prosadit. Naopak jsme propadli v defenzivní části, když jsme bez dostatečného důrazu u lajny inkasovali podruhé a to těsně před závěrečným hvizdem. Obrat se již nekonal, a tak jsme potřetí za sebou odešli ze hřiště bez jedinného bodu. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Béčko doma v neděli přivítalo mužstvo z Libže, které do tohoto kola přebývalo na druhém místě tabulky. Lepší nástup do hry měli hosté, brzy se nám však podařilo hru srovnat. Přesto si více gólových příležitostí vytvořil soupeř. Žádnou se jim ale proměnit nepodařilo. Druhá půle se nesla v podobném duchu. Zahrozilo se před oběma brankami, nicméně bez úspěchu. Oba týmy se tak rozešli smírně 0:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

Přípravka dnes jela ke svému utkání do Maršovic. Tam jsme navázali na výkon i gólovou potenci z minulého zápasu s Neveklovem. Soupeři jsme nasázeli ještě o 2 branky více, tedy 17 gólů. Těžko uvěřitelných 11 branek vstřelil Michal Dumský, dvakrát se trefili Filip Hák a Jan Mareš a jednou brankou se na výsledku podíleli David Škvor a Ondřej Fadler. Utkání jsme tedy vyhráli 17:0. Více informací zde.

Mladší žáky čekal první jarní zápas na hřišti Zdislavic. Podali jsme sympatický výkon, na soupeře jsme však nestačili a ten zvítězil 5:1. Jedinou branku vstřelil David Straka. Více informací zde.

—————

Zpět