Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Soběhrdským mužstvům se tento víkend příliš nevydařil

14.05.2012 12:21

Víkend začaly jako tradičně svými zápasy mládežnické týmy. Zápas přípravky se ale bohužel překrýval se zápasem mladších žáků a tak oba týmy nastoupily ve slepených sestavách. To se na výsledcích i výkonech projevilo. Přípravka držela se Zaječicemi krok pouze poločas (2:2), ve druhé půli nám však došly fyzické síly a utkání jsme prohráli vysoko 2:8. Góly vstřelili Jan Mareš a Michal Dumský. Přípravka má však stále na druhém místě náskok 5 bodů. Více informací zde. Mladší žáci se představili taktéž v roli hostů a to na půdě prvního týmu tabulky Kosovy Hory. S domácímí jsme drželi krok pouze v úvodu utkání, poté již domácí hráči vzali otěže zápasu pevně do svých rukou a zvítězili 6:1. Více informací zde.

V sobotním odpoledni sehrálo "áčko" zápas na půdě domácích Krhanic. Počasí se po deštivém dni vyjasnilo a byly tak ideální fotbalové podmínky. Do prvního poločasu jsme vstoupili s dosti malým nasazením, což se začalo projevovat zejména v osobních soubojích. Nedlouho po začátku přišlo navíc zranění Luboše Kopeckého. Postupem času jsme naši hru srovnali, ale namísto postupu na soupeřovu branku jsme v zadní řadě vyrobili hrubou chybu a darovali tak soupeři úvodní gól zápasu.

Ve druhé půli jsme Krhanické zavřeli na jejich půlce, do vážnějších šancí se nám ovšem nedařilo dostat. Domácí se naši branku snažili ohrozit zejména po brejkových situacích. Skóre vyrovnal až střídající Milan Bohata, který se prosadil ve vápně a uklidil do brány centr z pravé strany. Další gól se nám už vstřelit nepodařilo a tak jsme si podělili body za remízu 1:1. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

"B" team přivítal na hřišti v Soběhrdech první tým tabulky Čechtice. V prvním poločase měli hosté více ze hry a brzy otevřeli skóre zápasu. Poté nás několika dobrými zásahy podržel brankář František Pech. Na jeho zákroky navázal nepříliš nebezpečnou střelou Milan Bohata, tu však k překvapení všech přítomných hostující brankář nohou promáchl a bylo tak srovnáno. Do poločasu však hosté opět utekli do jednobrankového vedení.

Ve druhé půli hosté přidali na obrátkách a 4 góly zápas rozhodli. "Béčko" tak prohrálo na domácí půdě s Čechticemi 1:6. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět