Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


A-team i přípravka naplno bodovali, béčko stále bez bodu

23.09.2013 10:25

Přípravka v neděli sehrála utkání na hřišti Maršovic a jako ve Václavicích to byl opět zápas dvou rozdílných poločasů. Na cizích hřištích se nám první poločasy nedaří, vstupujeme do nich velice laxně a působíme ospalým dojmem. Nejinak tomu bylo i v Maršovicích, kdy jsme našim přístupem domácím věnovali dva góly. O přestávce přišla již tradiční důrazná domluva a druhý poločas již patřil našim barvám. Předvedená hra však měla do našich možností velice daleko. Ve středu hrajeme na domácí půdě s Bystřicí a teprve tento zápas nám ukáže, zda můžeme pomýšlet na nejvyšší příčky. Více informací zde.

B-team čekalo na domácí půdě derby se soupeři z Přestavlk. V první půli jsme předvedli dobrý výkon, aktivním napadáním rozehrávky jsme jejich obraně činili značné problémy. Největší příležitost poločasu vytvořil Dan Špidra, který soupeřova obránce připravil o míč a postupoval sám proti brankáři. Namísto střely předložil balón Pepovi Fadlerovi, ten ale nestihl využít šanci odkryté branky a nastřelil pouze vracejícího se soupeře. V druhé půli už týmu začaly docházet síly, ztratili jsme střed hřiště a Přestavlky začaly častěji hrozit. Nejprve hostující útočník přestřelil prázdnou branku z bezprostřední blízkosti, podruhé už se ale nemýlil a poslal hosty do vedení po vydařeném průniku spoluhráče po levé straně. Dvacet minut před koncem jsme zaspali při pokrytí hostujícího útočníka, který bez větších problémů uklidil do branky vyražený balón. Do konce jsme si vytvořili jen nepatrné příležitosti, které se nepodařilo dotáhnout do konce. Přestavlky měly ještě několik dobrých šancí, ty ovšem pokryl brankář Fanda Pech. Utkání jsme tedy prohráli 0:2 a stále čekáme na první podzimní body. Více informací zde.

Nedělní odpoledne patřilo "áčku" a jeho bitvě o první, resp. druhé místo v tabulce na půdě Lešan. Domácí byli zatím v soutěži 100% a náš tým tedy zaostával o 2 body. Vstup do zápasu se nám vydařil, měli jsme více ze hry, dobře jsme kombinovali ve středu hřiště a byli nebezpeční v ofenzivě. Postupně jsme toto snažení přetavili ve 3 góly. Nejprve našel Martin Jonszta krásným míčem mezi obránce Mildu Murgače a ten otevřel skóre utkání. Poté propadl dlouhý centr z pravé strany až k Pavlu Procházkovi, který navýšil vedení na 2:0. Do třetice přizvedl balón Filip Muller a hlavou překonal domácího brankáře. Náskok jsme bohužel neudrželi příliš dlouho. Ve 40. minutě trefil lešanský exekutor přímý kop těsně nad zdí a snížil stav na 1:3. Ani toto jsme si ale nepohlídali a těsně před poločasovým hvizdem obdrželi druhou branku. V druhé půli se domácí jali myšlenky pokračovat, kde v prvním poločase skončili a srovnat stav utkání. To se jim dlouhé desítky minut nedařilo, ale nakonec přece. Nikým nehlídaný domácí hráč si naskočil na centr z pravé strany a hlavou srovnal na 3:3. Ani jedno mužstvo se s remízou nehodlalo smířit, ale byli jsme to nakonec my, kdo se radoval. Pět minut před koncem řádné hrací doby se výborně zorientoval ve vápně Milan Murgač a balón z levé strany uklidil za lešanského gólmana. Ustanovil tak konečné skóre 3:4 a zajistil našemu týmu tříbodový zisk. Na první místo tak ztrácíme pouze rozdílem skóre na vedoucí Krhanice. Více informací zde. Fotovideo ze zápasu zde. Video ze zápasu zde.

—————

Zpět