Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


FK Soběhrdy-Úročnice 0:1 (28.9.2008) 

Do utkání jsme bohužel špatně vstoupili. Prvních 25 minut jsme odehráli ve velmi vlažném tempu a nechávali jsme soupeře být pánem na hřišti. Výsledkem bylo jednak nastřelené břevno a zhruba ve 30. minutě i gól inkasovaný po standardní situaci, kdy jsme nepokryli náběh na přední tyč. V této fázi utkání jsme nebyli dostatečně důrazní, chyběl nám pohyb a naprosto vázla kombinace. Po obdržené brance jsme trochu hru vyrovnali, ale do poločasu jsme vytěžili pouze nastřelenou tyč a neproměnili ani velikou šanci těsně před přestávkou.

Ve druhém poločase byla již hra vyrovnaná, soupeř se spoléhal na brejky a zdržoval hru nekonečným rozehráváním. Naše hra byla bohužel bez nápadu a úplně nám scházeli finální přihrávky. Výsledkem bylo, že jsme si nedokázali vytvořit tlak a nějak výrazně ohrozit branku soupeře. Náš výkon byl velmi mdlý a určitě nejhorší od začátku sezony.

Utkání o první místo průběžné tabulky s mužstvem Úročnice, které v loňském roce hrálo ještě okresní přebor se nám bohužel vůbec nevydařilo. U některých hráčů se mohla projevit i únava z náročného programu, kdy jsme během týdne odehráli tři utkání včetně středečního poháru a někteří i utkání za B mužstvo. Co nám ale scházelo nejvíc, byla touha po vítězství a chuť pro něj udělat něco navíc. Utkání se silnými soupeři se zkrátka nedají odehrát na půl plynu.