Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


FK Soběhrdy-Divišov 1:0 (28.10.2008)

V posledním podzimním utkání poháru OFS k nám zavítalo mužstvo Divišova A, které hraje okresní přebor, takže jsme pochopitelně očekávali mimořádně těžké utkání. Navíc jsme museli oproti nedělnímu utkání udělat hned tři změny v základní sestavě (Milan Murgač, Pavel Procházka a Luboš Kopecký nemohli do začátku utkání nastoupit).

Naštěstí se to na výkonu vůbec neprojevilo a pokud ano, tak pozitivně. Kluci dali do zápasu skoro všechno, co v nich je. Od začátku jsme byli o něco aktivnější než soupeř a naše převaha postupně narůstala. V prvním poločase jsme z ní vytěžili pouze tyč a břevno, takže do kabin jsme šli za nerozhodného výsledku. O přestávce jsme si řekli, že musíme udržet náš výkon ve stejných obrátkách a trpělivě jít za gólem.

I druhý poločas byl z naší strany lepší a soupeř si v podstatě za celý zápas nevytvořil vážnější příležitost. My jsme kromě dalšího břevna a několika šancí, které zachránil hostující brankář, dokázali jednu i proměnit. Opět se trefil náš „pohárový střelec“ Pepa Fadler, který tím jen korunoval svůj výborný výkon v celém utkání.

Celé mužstvo odehrálo utkání naplno a zaslouženě jsme postoupili do jarního semifinále poháru OFS. Vzhledem k tomu, že je to poprvé v historii klubu, tak si to na jaře určitě patřičně užijeme.