Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" v prvních třech zápasech získalo 4 body

14.09.2017 15:47

V prvním zápase zajížděl "B" team na půdu Chotýšan. První dvacetiminutovka přinesla hned 3 branky. Nejprve se trefil Karel Kotek, domácí ale brzy vyrovnali. Vedení zpět na naší stranu strhnul Michal Micka. V poločase jsme tak vedli 2:1. Ve druhé půli zvýšil na 3:1 Luboš Kopecký. Domácí se snažili s nepřiznivým stavem něco udělat a snížili na 3:2. Definitivně o našem vítězství rozhodl 7 minut před koncem svým druhým gólem v zápase Luboš Kopecký a z Chotýšan tak vezeme 3 body za vítězství 4:2. Více informací zde.

Ve druhém zápase jsme na domácím hřišti hostili Velíš. Díky brankám Karla Kotka a Jaroslava Baky z penalty jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Za incident po penaltovém faulu byl vyloučen na naší straně Karel Kotek a na straně soupeře Petr Jiráček. Oba týmy tak dohrávaly o 10 hráčích. To vyhovovalo více Velíši, která dokázala snížit na 2:1 a v poslední minutě z penalty srovnat na konečných 2:2. Více informací zde.

Utkání v Mysliči hodnotí Michal Micka:

K zápasu jsme odjížděli s podstatně jiným kádrem než v posledním domácím zápase, kde bylo k dispozici 5 klasických útočníků a do hry celkem 18 hráčů. Pro zápas v Mysliči jsme bohužel neměli jediného útočníka, včetně dobře rozehraného a góly střílecího Karla Kotka, který byl v předchozím zápase vyloučen. Poslední ranou bylo zranění gólmana Pavla Kováře, jehož na poslední chvíli zastoupil František Pech. Do hry jsme šli jen s jedním hráčem na střídání. Od toho se rovněž odvíjela i strategie hry. Náš cíl byl vycházet ze zajištěné obrany, hrát na výsledek 0:0 a v závěru, kdy by soupeř otevíral více hru, se pokusit o vstřelení gólu z rychlého brejku. Průběh zápasu se v první půli nevyvíjel špatně, náš tým dokázal kombinovat a držet mít na kopačkách, ale bohužel se nám nepodařilo naplnit naši strategii a po dvou individuálních akcích soupeře jsme šli do kabin s dvougólovým mankem. V druhém poločase jsme se pokusili vysunout hru více do zálohy a dobře hrajícího soupeře dostat více pod tlak. To se nám dařilo jen částečně. Bohužel s přibývajícím časem začali docházet síly a začal se projevovat úzký kádr hráčů. Soupeře jsem více ohrožovali ze standardních situací, z které jsme dokázali vstřelit jeden gól hlavou. Soupeř však také dokázal přidat třetí gól a ke konci zápasu čím dále více hrozil rychlými akcemi do naší otevřené obrany. V této době nás několikrát podržel i náš gólman. Před koncem zápasu byl po zranění nucen vystřídat Venca Jedlička a náš tým se už nedokázal nadechnout k závěrečnému náporu. Více informací zde.

—————

Zpět