Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" nadělovalo v Přestavlkách

31.10.2017 10:02

V sobotním větrném odpoledni jsme se sešli na hřišti SK Přestavlky nakonec i se dvěma borci na střídání. Opět nám vyšel začátek utkání - po čtyřech minutách přiklepl Roman Kondrát na vápno Jardovi Bakovi, který povedenou střelou otevřel skóre. Za dvě minutky si našel míč za gólmanem Ondra Fadler a vstřelil svůj první soběhrdský gól mezi dospělými. Snad sobotní vítr vyfoukne i nějakou bankovku z tatínkovy peněženky.
Rychlé vedení nás trochu nasměrovalo k pocitu, že se nemůže nic stát, a tak domácí šanci musel z brankové čáry vykopávat Fanda Škvor a žádná z našich šancí se neujala.
Ve druhé půli jsme zlomili odpor domácích gólem Jardy Baky přímo z rohu, když zafúkal východný vietor a míč zaplul k zadní tyči. Za dvě minuty si Pavel Vašák našel centr Jiřího Fulína a mohli jsme se radovat počtvrté. Domácí snaha končila míči za obranu, které sbíral Pavel Kovář. Před koncem vytáhl přestavlcký brankář střelu Josefa Fadlera po samostatném úniku na roh a Jarda Baka kuriózně a navlas stejně zopakoval gól z rohu.
Vítězství jsme tak mohli věnovali Amálce Bohatové a Aničce Mickové a jejich dvěma čerstvým, leč zkušeným tatínkům. Více informací zde. "Béčko" je v neúplné tabulce na druhém místě.

—————

Zpět