Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Starší žáci si vítězstvím zajistili 2. místo v podzimní skupině Okresního přeboru!

31.10.2018 09:15

Vzhledem k nepříznivému počasí jsme po dohodě se soupeřem odložili utkání z neděle na úterní podvečer, a to na hřiště v Teplýšovicích, kde je možno využít osvětlení hřiště.
Bylo znát, že náš tým není moc zvyklý na menší hřiště a snad z pocitu, že soupeř je všude a blízko, jsme první poločas hráli zbrkle, nepřesně a příliš rychle od nohy. Přesto jsme měli desetimitovku, kdy jsme soupeře zamkli před jeho bránou a přibývaly střely i šance, nikoli už góly.
V druhé půli přinesl uklidnění gól výborného Honzy Mikulandy, když využil přihrávku z křídla. Ten samý hráč si připsal gól po rohovém kopu po zaváhání jinak dobře chytajícího domácího brankáře. A výhru 3:0 pečetil David Škvor, který proměnil poslední z mnoha svých šancí střelou po zemi k tyči.
Pochvala patří také Standovi Rezkovi, který vychytal svou první nulu.
Tým se vítězstvím vrátil na skvělé konečné druhé místo po podzimu a splnil tak svůj cíl - postoupit do lepší jarní skupiny. Více informací zde. Na jaře tak uvidíme v nejsilnějších A skupinách Okresního přeboru všechny naše mládežnické týmy. Gratulujeme k tomuto skvělému úspěchu všem hráčům i trenérům.

—————

Zpět