Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Přípravka se stala vítězem silnější skupiny A Okresního přeboru!

12.06.2019 10:01

Zápasy proti Teplýšovicím a Divišovu očima trenérů:

Tento víkend nás čekaly dva poslední kroky k ukončení sezóny 2018/19.
První krok byl v pátek odložený zápas s Teplýšovicemi a druhý krok bylo v sobotu poslední kolo s Divišovem.
Z hlediska prestižního a zároveň vlivu na celkové pořadí byl důležitý páteční zápas s Teplýšovicemi. První krok s Teplýšovicemi byl nervózní, jak na hřišti, tak i v hledišti. Zápas byl plný osobních soubojů. Zlomový moment v zápase bylo odstoupení hostujícího gólmana v průběhu druhého poločasu, kdy naše mužstvo zvyšovalo na 4:2. Po odstoupení hostujícího gólmana ztratil soupeř koncentraci a konečný výsledek byl 7:2. Tento výsledek nám dával klid do sobotního utkání, ve kterém jsme nemohli už ztratit první příčku. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.
To se podepsalo na našich hráčích v prvním poločase, kdy výkon nebyl hodný mistra. Tuto skutečnost nepřenesli přes srdce trenéři a v poločase byl v kabině tzv. průvan. Ten si naši hráči vzali k srdci a do druhé půle už nastoupilo mužstvo, které známe a výkon byl hoden mistra. Konečný výsledek 10:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.
S úspěšnou sezónou se rozloučíme 22.6.2019 v 17 hod. na domácím hřišti.

Hodnocení sezóny:

Naše soběhrdská starší přípravka vyhrála jaro 2019 s plným počtem bodů - bez jediné prohry či remízy. Navázala tak na stejný výkon podzimu 2018, kdy z oblastní skupiny, také neporažena bez ztráty bodu, postoupila do okresního přeboru starší přípravky Ferdináda, kde se nyní na jaře stala mistrem sezóny 2018/2019. Výkon našich borců byl po celou sezónu stoprocentní, vždy se soustředili plně na herní výkon, nerozptylovali se okolními vlivy během zápasů, všichni se poctivě zúčastňovali každého zápasu a hlavně hráli jako jeden hráč - společný tým upřednostnili před osobním úspěchem v tabulce střelců, zkušenější hráči vytvářeli hru a nabízeli přihrávky mladším spoluhráčům, kombinovali a navzájem se podporovali. Pro nás trenéry bylo ctí jít s těmito dětmi celou sezónou a zažít s nimi přípravu i úspěchy. Byly to občas samozřejmě i pěkné nervy, ale stálo to za to. Věříme, že na letošní úspěch děcka naváží i v příštím roce a půjdou spolu dál ať již jako mladší žáci nebo pokračující starší přípravka.

 

—————

Zpět