Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" vybojovalo první jarní vítězství!

23.04.2018 12:09

Soběhrdský kádr decimovaný zraněními ztratil minulé kolo v Postupicích další dva hráče a tak dával sestavu horko těžko dohromady. Do útoku musel nastoupit ještě nedoléčený Tomáš Procházka, který nakonec odehrál výborný zápas. Hosté však také nepřijeli kompletní. 

První minuta utkání přinesla studenou sprchu pro domácí, když po chybě v rozehrávce uprostřed hřiště napálil Miroslav Štěpánek míč přesně k tyčce – 0:1. Naše odpověď byla ale pohotová. Petr Kolář výbornou přihrávkou vysunul mezi obránce Jakuba Bartíka, který obešel brankáře a před odkrytou brankou byl faulován. Pokutový kop sám faulovaný bezpečně proměnil – 1:1. Tentýž hráč pak po pěkném pasu Davida Ilčiska trefil ve velké šanci tyč. Mrzet nás to však nemuselo, když z následného rohu kapitán Martin Prikner nachytal olbramovického brankáře, když zatočil míč přímo do branky – 2:1. O dvě minuty později přiťuknul Petr Kolář ve vápně míč Jakubovi Bartíkovi, který se bodlem trefil přesně k tyči – 3:1. Nekoncentrovanost naší obrany v nastaveném čase prvního poločasu vedla k centru před branku, kde se důrazem prosadil Michal Písařík – 3:2.
Ve druhém poločase nás hosté přitlačili i díky množství standardních situací na jejich polovinu. My jsme čekali na brejky a jen díky nepřesným finálním přihrávkám jsme nedokázali své šance využít. Olbramovičtí se dostali do 3 velkých šancí, jednou trefili břevno a dvakrát je vychytal výborný Radek Hruška v brance. Zejména jeho zákrok po tečované střele pár minut před koncem byl velmi důležitý. Dotáhli jsme tak překvapení do vítězného konce a připsali si první jarní vítězství po výsledku 3:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět