Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" se rozešlo smírně v derby s Přestavlky

30.04.2018 10:32

Oproti minulému utkání s Olbramovicemi nám ze sestavy vypadli Petr Kolář a David Ilčisko. Naopak se vrátili Lukáš Hlavnička, David Hanka a Daniel Jamrich.

V prvním poločase místního derby měli hosté z Přestavlk mírně navrch a dostali se do dvou zakončení, která však postrádala razanci a přesnost. Na druhé straně se ve velké šanci po dobré práci Daniela Špidry ocitnul David Hanka a poté Jiří Fulín, ani jeden ale nedokázali akci gólově zakončit. Hlavičku Jakuba Bartíka po trestném kopu vyrazil brankář. Na konci poločasu tak udeřili hosté, když z brejku po sprintu přes celé hřiště vstřelil Robert Kondáš vedoucí branku. Na to mohl rychle odpovědět Jakub Bartík, ale jeho přízemní střela se mezi tyče nevešla.

Ve druhém poločase se domácí snažili o větší aktivitu. Brzy se v obrovské šanci ocitnul Lukáš Hlavnička, ale z malého vápna přestřelil branku. Domácí se přeci jen vyrovnání dočkali, když v 83. minutě propadnul míč ve vápně ke střídajícímu Milanovi Murgačovi, který nekompromisně napálil míč do sítě – 1:1. Vítězný gól měl pak na kopačce přestavlcký Jan Mikulanda, který byl první u odraženého míče ve vápně, ale branku vysoko přestřelil. Soupeři se tak rozešli smírně po výsledku 1:1. Stále jsme tak na předposledním místě, ale snížili jsme ztrátu na Popovice na 5 bodů. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět