Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" porazilo Pyšely gólem v předposlední minutě, "béčko" si zastřílelo proti Jankovu

07.05.2019 10:15

Chvíli před zápasem "áčka" to vypadalo, že nedáme dohromady ani základní jedenáctku, naštěstí nám přijeli na poslední chvíli pomoct Tomáš Holomoj, Vladimír Kovář a Jiří Fulín. Za skoro zimního počasí měli hosté v prvním poločase více ze hry a jednou nám pomohla i tyč. My jsme na druhé straně hřiště prokázali velkou efektivitu, když Jakub Bartík hlavičkou vysunul za obranu Jaroslava Baku, který se zasekávačkou zbavil obránce a levačkou zkušeně obstřelil brankáře - 1:0.

Ve druhém poločase jsme brzy přidali druhou branku, o kterou se postarala velmi dobře hrající dvojice Karel Kotek a Filip Sobotka. Karel Kotek se dobrým napádáním dostal s míčem až před brankáře, kterého přehazoval a na zadní tyči důrazný Filip Sobotka dotlačil míč do sítě - 2:0. Hosté byli tímto vývojem hodně zaskočeni a nebyli schopni si vytvořit větší šanci. Bohužel jsme je dostali do hry sami po nedomluvě v obraně, kdy hostující záložník "propíchl" míč pod vyběhnuvším Pavlem Kovářem - 2:1. Tento gól pak vlil Pyšelům novou krev do žil a z tlaku přišlo i vyrovnání, když se na zadní tyči prosadil nikým nehlídaný Michael Blokeš - 2:2. Hosté pak vrhnuli další síly do útoku a hnali se za vítězstvím. V předposlední minutě však Jakub Bartík milimetrovou přihrávkou našel na vápně mezi třemi hráči zcela volného Jaroslava Baku, který prokázal pevné nervy a přízemní střelou vstřelil vítězný gól zápasu. Utkání jsme tak vyhráli 3:2 a a nacházíme se na 6. místě tabulky. Více informací zde.

Na utkání "béčka" druhý den se sešla hodně podobná sestava jako na zápase "áčka". Podzimní utkání v Jankově skončilo vysokou výhrou našeho mužstva a tento zápas byl hodně podobný. Góly jsme začali střílet velmi brzy. V 5. minutě poslal Jakub Bartík "uličkou" do sóla Martina Priknera, který obstřelil brankáře - 1:0. O 5 minut později zatáhnul míč do vápna Pavel Procházka, našel zpětnou přihrávkou volného Jakuba Bartíka, který prostřelil brankáře - 2:0. Ve 22. minutě se prosadil střelou pod břevno Milan Murgač - 3:0. Poté si na roh Jaroslava Baky naskočil Karel Kotek a ukázkovou hlavičkou přidal čtvrtou branku. Do poločasu se ještě prosadil po samostatném úniku Pavel Procházka, který jemně dloubnul míč přes padajícího brankáře - 5:0.

Druhý poločas jsme začali podobně jako ten první. Po 5 minutách nacentroval Jakub Bartík ze strany míč na malé vápno, kde ho Jaroslav Baka poslal obloučkem přes brankáře až do sítě - 6:0. V 60. minutě pak Pavel Procházka přehodil vyběhnutého brankáře - 7:0. Skóre na 8:0 uzavřel svým druhým gólem v zápase střelou na přední tyč Martin Prikner. "Béčko" se v tabulce nachází na 5. místě. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět