Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" nepotvrdilo roli favorita, "béčko" se rozešlo smírně s Chotýšany

15.10.2018 13:07

"A" team byl na domácí půdě proti Poříčí nad Sázavou B favoritem. V prvním poločase se to ale příliš nepotvrzovalo, když celkem třikrát zvonila za Jakubem Tomanem v brance tyč. Na druhé straně jsme si taky několik příležitostí vytvořili, ale v koncovce jsme byli nepřesní.

Branky začaly padat až ve druhém poločase. Nejprve kapitán Martin Prikner našel z přímého kopu na zadní tyči Luboše Kopeckého a vedli jsme 1:0. O několik minut později se ve vápně prosadil důrazem Daniel Jamrich a "angličanem" vstřelil druhou branku. Vítězství jsme si ale nedokázali pohlídat, když po dvou nepozornostech v obraně hosté během 2 minut vyrovnali na konečných 2:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde. "Áčko" figuruje v tabulce na 8. místě.

"Béčko" doma přivítalo Chotýšany B. Hosté se po 25 minutách dostali do vedení, které ale brzy smazal Pavel Procházka z pokutového kopu. 5 minut před koncem prvního poločasu jsme pak inkasovali podruhé.

Ve druhém poločase vyrovnal opět kanonýr Pavel Procházka. Vyrovnaný stav ale vydržel pouze 3 minuty, než si hosté vzali vedení zpět. Konečnou remízu 3:3 pak zařídil střídající Martin Prikner. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět