Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" natáhlo vítěznou šňůru v Popovicích, "béčko" prohrálo v Přestavlkách

15.04.2019 11:28

"B" team čekala v sobotu dlouhá cesta do Přestavlk u Sedlece. Domácí zápas s tímto soupeřem se nám na podzim příliš nevydařil a ani tentokrát jsme proti němu neuspěli. Přestavlčtí zopakovali stejný výsledek jako v podzimním utkání a zvítězili 2:0. "Béčko" se stále drží na 5. příčce tabulky. V příštím kole hostíme v neděli od 10:15 vedoucí celek z Drachkova. Více informací zde.

"Áčko" v neděli poměřilo síly s celkem Popovic, který se nachází na předposledním místě tabulky, ale na jaře se jim výsledkově daří. Domácí na nás ze začátku utkání vlétli a z jejich tlaku vyústila penalta po faulu Jiřího Fulína, kterou domácí brankář proměnil - 1:0. Hra se po první brance více vyrovnala. Stejně jako v minulém utkání jsme si pomohli standardní situací. Na rohový kop Jaroslava Baky si na přední tyči naskočil kapitán Martin Prikner a přesnou hlavičkou nedal brankáři šanci - 1:1. Druhá velká šance přišla po pohledné akci, když Jakub Bartík pustil míč mezi nohama na Jaroslava Baku, který hned z prvního doteku vysunul za obránce Jiřího Fulína, ten postupoval ze strany sám na brankáře, ale jeho obstřel na zadní tyč domácí gólman dokázal vytěsnit. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Ve druhém poločase jsme změnili rozestavení, když Michal Micka přišel vyztužit střed hřiště a nahradil Karla Kotka, který zejména při napadání odvedl v útoku dobrou práci. Od začátku poločasu se hrálo spíše na naší polovině, ale obrana a střed hřiště nám fungovaly dobře a domácí se tak dostali do jediné velké šance, kterou ale perfektním zákrokem zlikvidoval Pavel Kovář. Na druhé straně hřiště jsme ve druhé půli vytěžili z minima maximum. Po jednom z brejků našel Jaroslav Baka pasem ze strany ve vápně osamoceného Jakuba Bartíka, který uklidil míč k tyči - 1:2. Naše vítězství pak minutu před koncem potvrdil Daniel Jamrich, který po další asistenci Jaroslava Baky postupoval sám na brankáře a podél něj celou akci gólově zakončil - 1:3. Připisujeme si tak třetí vítězství v řadě a držíme se stále na 5. místě. V příštím kole hostíme v sobotu od 17:00 na domácí půdě celek Miličína. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět