Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" i přes vyloučení přivezlo z Pyšel bod za remízu, "béčko" rozstřílelo Jankov

08.10.2018 14:50

"Áčko" nastupovalo v Pyšelích oproti minulému zápasu oslabeno o Lukáše Hlavničku a Davida Škvora. Začátek utkání nám trochu utekl a chvíli trvalo, než jsme se na hřišti rozkoukali. Přesto jsme už ve 3. minutě dostali možnost zahrávat pokutový kop po ruce domácího hráče ve vápně. K penaltě se postavil v posledních zápasech střelecky disponovaný Milan Murgač, ale brankář jeho střelu vystihnul. Gólu jsme se přeci jen dočkali, když Petr Kolář vysunul "uličkou" Jakuba Bartíka, který obešel brankáře a do prázdné branky svůj únik zakončil - 0:1. Ve 22. minutě byl však po faulu vyloučen Petr Kolář a čekal nás tak dlouhý úsek hry v oslabení. Paradoxně jsme se dostali do další velké šance, ale Jakub Bartík tentokrát nezakončil přesně a brankář si s jeho střelou zblízka poradil. Domácí nás postupně tlačili a několikrát musel v brance čarovat Jakub Toman. Když už to vypadalo, že do konce poločasu přežijeme bez obdržené branky, tak přišel slabý odkop z vápna a výstavní střela do šibenice, na kterou už Jakub Toman nemohl stačit - 1:1.

Hned po začátku druhé půle nám domácí další krásnou ránou zpoza vápna vstřelili druhou branku - 2:1. O 8 minut později se nám ale podařilo odpovědět. Přímý kop Martina Priknera prodloužil hlavou Jakub Bartík na zcela volného Martina Jonsztu, který z malého vápna neměl problém zakončit - 2:2. Domácí měli ve druhém poločase balón více na svých kopačkách, ale vyložených šancí si až tolik nevytvořili. Naopak před koncem mohl soupeři zasadit rozhodující úder střídající Daniel Špidra, ale hlavou netrefil v dobré pozici centr ze strany. Těsně před koncem pak vytáhl klíčový zákrok Jakub Toman, který přímý kop vytlačil na tyčku a i díky němu nakonec vezeme z Pyšel alespoň bod za remízu 2:2. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde. "Áčko" figuruje v tabulce na 8. místě.

"B" team se v neděli představil na hřišti Jankova, kde poměřil síly s místním "béčkem". Utkání sousedů v tabulce se nakonec překvapivě proměnilo v jasnou záležitost našeho mužstva, které vyhrálo vysoko 9:0. Střelecky řádil zejména Pavel Procházka, který vstřelil 5 branek, Michal Micka se trefil dvakrát a po gólu přidali Pavel Vašák a Luboš Kopecký. "Béčko" se tak vyhouplo na 6. místo. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

 

—————

Zpět