Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Mezno-FK Soběhrdy 2:1 (15.11.2008)

Jeden z nejhorších našich podzimních výkonů jsme si vybrali proti poslednímu mužstvu tabulky a vyzkoušeli si tak opět „roli Jánošíka“, který potřebným rozdává. Nutno ovšem uznat, že domácí zahráli dobře a vůbec nepůsobili jako poslední celek tabulky.

Měli jsme dobrý začátek, kdy jsme prvních 15 minut rychle a jednoduše kombinovali a tlačili se před domácí branku. Z této naší aktivity vyplynula i penalta, ze které jsme se dostali do vedení.

Potom jsme ale přenechali prostor soupeři a přizpůsobili se jeho stylu hry. Soupeř toho využil a do konce poločasu nás nejen zatlačil na naší polovinu, ale vytvořil si i několik šancí, z nichž dvě proměnil. Druhý gól jsme dostali dokonce v poslední vteřině prvního poločasu. V těchto fázích zápasu jsme špatně bránili a nepokrývali důrazné zakončení soupeře.

Ve druhém poločase byla hra vyrovnaná a domácí se již více soustředili na udržení jednogólového vedení. My jsme si prakticky za celý poločas nevytvořili žádnou šanci. Naše hra byla bez nápadu a příliš komplikovaná. Scházel nám přímočarý tah na branku a větší tlak do zakončení.

Do jarní fáze soutěže máme před sebou dost úkolů a nedostatků k odstranění.