Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Krhanice-FK Soběhrdy 2:2 (28.3.2009)

K prvním jarním mistrovskému utkání jsme zavítali do Krhanic. I když počasí v předchozím týdnu bylo nepříznivé, tak trávník na krhanickém hřišti byl v dobrém stavu.

Do zápasu jsme vstoupili dobře a v průběhu prvních 10 minut jsme zahráli směrem dopředu několik pohledných akcí, z nichž jednu korunoval Tomáš Vilímek gólem. Bohužel jsme hned vzápětí po rozehrání obdrželi vyrovnávací branku po tom, co jsme přímo ukázkově neobsadili soupeřovy hráče. Do poločasu jsme udělali ještě další hrubou chybu při rozehrávce v obraně a sami jsme tak umožnili domácím, aby se v podstatě zadarmo dostali do vedení. Do konce prvního poločasu jsme sice měli opticky více ze hry, ale nedokázali jsme se brankově prosadit. V prvním poločase hráli špatně zejména oba krajní záložníci, takže jsme těžko pokrývali křídelní akce soupeře.

Do druhého poločasu nastoupil na levý okraj zálohy Martin Vilímek a naši hru výrazně oživil. Celé mužstvo také přidalo na důrazu v osobních soubojích a důsledněji jsme napadali. Výsledkem byl vyrovnávací gól hned po několika minutách hry a naše celková převaha v průběhu celého poločasu, kdy domácí hrozili v podstatě pouze ze standardních situací, které velmi dobře zahrávali. My jsme se ale bohužel nedokázali dostávat do gólových příležitostí a zúročit naší převahu.

Celkově byla na našem výkonu znát nerozehranost a nedostatek souhry a spolupráce. Hráčům schází také ještě odvaha a dostatek sebevědomí ve hře jeden na jednoho. Do dalších zápasů máme určitě na čem pracovat.