Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


FK Soběhrdy-Bystřice 2:3 (12.10.2008)

Ani ve třetím utkání v řadě jsme nedokázali zlomit nepříjemnou sérii prohraných utkání. Celkem zaslouženě jsme ztratili všechny body, protože našemu výkonu chybělo všechno, co nás zdobilo v úvodu sezóny. Náš výkon byl velmi vlažný, bez nasazení a vůle po vítězství.

O výsledku utkání se rozhodlo už v prvním poločase. Vytvořili jsme si sice několik dobrých šancí, ale v koncovce nám úplně chyběla dravost a důraz. Navíc jsme velmi naivně bránili, takže jsme soupeři dovolili dát dva jednoduché góly dorážkou v podstatě do odkryté branky.

V druhém poločase jsme sice přidali a soupeře zmáčkli, ale dokázali jsme vytěžit pouze vyrovnání. Před koncem místo abychom strhli vítězství na svou stranu jsme naopak z protiútoku inkasovali třetí branku.

Výkonem mužstva jsem tentokrát hodně zklamaný, Ani zdaleka jsme nedokázali zahrát to na co máme. Některým hráčům se nedaří fotbalově, což lze pochopit, ale někteří hrají na půl plynu a to už se pochopit nedá. U některých mám dokonce pocit jakoby hráli jen z povinnosti. Pokud chceme hrát důstojnou roli na úrovni na kterou patříme, tak musíme výrazně přidat.