Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Přípravka po dvou jarních zápasech klesla na druhé místo, mladší žáci se vyšvihli do čela

13.04.2017 13:03

První, kdo vstoupil do jarních bojů z mládežnických mužstev, byla přípravka, která se v úvodním zápase střetla na domácí půdě s týmem Netvořic. Začátek zápasu byl z naší strany nervózní, ztráceli jsme poměrně dost míčů a v koncovce nebyli přesní. Na první gól se čekalo do 7. minuty, kdy se prosadil kapitán Pája Vašák. Po úvodním gólu přišlo velké uklidnění a těžiště hry se přesunulo před hostující branku. Z náporu se nám do poločasu podařilo vsítit celkem 7 branek. Druhý poločas byl o jednu branku chudší, zápas tak skončil jasnou výhrou našich barev 13:0. Přesto hráči nesplnili svou závaznou střeleckou normu (14:0) a trenérům dluží velký pytel gumových medvídků. Více informací zde.

Ve druhém zápase na přípravku čekal soupeř těžkého kalibru, SK Benešov. Zápas se hrál v náhradním termínu ve čtvrtek 6. 4. v Benešově pod zimním stadionem. Ačkoliv jsem byli původci změny termínu utkání, na zápas se nás nakonec sešlo méně než obvykle (celkem 9 hráčů). V úvodním dějství naše mužstvo předvedlo velmi ustrašený výkon a fotbalovější domácí vedli po poločase 3:1. Po přestávce se náš výkon přece jen zvedl a v závěru jsme sahali po remíze. Domácí hráči v čele se skvělým brankářem těsný náskok uhájili a náš tým tak utrpěl druhou porážku v sezoně. Sluší se poděkovat domácím za souhlasné stanovisko k přeložení zápasu. Díky. Více informací zde. Přípravka tak po této porážce klesla na druhé místo o bod za Sedlec-Prčice.

Mladším žákům začalo fotbalové jaro o týden později než přípravce na půdě Ratměřic. Od začátku zápasu jsme byli lepším mužstvem se spoustou dobrých brankových příležitostí. Akcie domácích však držel výborný výkon Filipa Vaňourka v brance, který postupně zlikvidoval šance Luboše Kuchty, Davida Škvora a Pavla Vašáka. Jediný Jirka Kaňka našel na domácího gólmana recept a poslal nás chvilku před přestávkou do vedení. Ve druhém poločase navýšil naše vedení Luba Kuchta a zdálo se, že zápas v klidu dovedeme do vítězného konce. Opak byl pravdou a aktivním domácím se zásluhou trefy z pokutového kopu podařilo snížit. O pár minut později po skrumáži před naší brankou se dokonce podařilo domácím hráčům vyrovnat a drama bylo na světě. Ne však na dlouho. Jirka Kaňka nás svou druhou trefou v zápase poslal do vedení a výsledek pečetil též svou druhou trefou v zápase Luboš Kuchta. Vezeme domů všechny 3 body. Další zápas doma s Kondrací je ze zdravotních důvodů hostujících hráčů přeložen na 4. 5. 2017 od 17:30. Naším dalším soupeřem tak bude až před čarodějnicemi ženský tým Minerva. Více informací zde. Mladší žáci po vítězství postoupili do čela tabulky, druhé Postupice mají ovšem zápas k dobru.

—————

Zpět