Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Nově vytvořené mužstvo starších žáků si vedlo v úvodu sezóny velmi dobře

11.09.2017 11:32

Starší žáci ve své premiérové sezóně začali domácím utkáním s Tichonicemi. Hned na úvod sezóny spustili velký gólostroj, který se zastavil až na čísle 11. Hattrick vstřelil kapitán Adam Povolný, dvě branky přidali David Škvor a Pavel Vašák, gólem se na vítězství podíleli Jakub Stolař, Karolína Fadlerová, Jaroslav Rada a navrátilec z Benešova Michal Dumský. Více informací zde.

Ve druhém utkání čekala naše mužstvo dlouhá cesta do Čechtic, kde se utkalo se složeným týmem Čechtic a Lukavce. Starší žáci pokračovali v nastoleném trendu z prvního utkání a soupeři nasázeli 9 branek a zvítězili 9:2. Hattrick zaznamenal Michal Dumský, dvakrát se trefil Jakub Stolař a po brance přidali Pavel Vašák, Jakub Novák, Luboš Kuchta a kapitán Adam Povolný. Více informací zde.

V Ondřejově proti složenému mužstvu Ondřejova a Chocerad už starší žáci také vinou několika absencí poprvé narazili. Domácí se s naším mužstvem příliš "nepárali" a zvítězili jednoznačně 10:2. Naše branky vstřelili Michal Dumský a Adam Povolný. Více informací zde.

—————

Zpět