Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Mládežnickým mužstvům se o víkendu příliš nedařilo

18.09.2017 09:33

Starší žáci chtěli doma proti Trhovému Štěpánovu odčinit desetigólový příděl z Ondřejova. To se bohužel nepodařilo, když soupeř v prvním poločase odskočil do dvoubrankového vedení. Ve druhé půli svůj gólový účet ještě navýšil a skóre se nakonec zastavilo na stavu 1:6. Čestný úspěch našeho mužstva zaznamenal Michal Dumský. Více informací zde.

Mladší žáci nastoupili na domácí půdě proti složenému celku Trhového Štěpánova a Zruče nad Sázavou. Díky dvěma brankám Matěje Štěpánka jsme se dostali v první půli do vedení 2:0. Soupeř však ještě do poločasu snížil. Ve druhém poločase dokázali hosté vyrovnat a utkání tak skončilo smírně 2:2. Více informací zde.

Přípravka v neděli nastoupila na půdě asi největšího favorita soutěže Benešova A. Domácí se hned v první minutě dostali do vedení, my jsme ale dokázali soupeře zaskočit a otočit výsledek na 2:1 díky brankám Marka Provazníka a kapitánky Elišky Kotkové. Poté už však začala převládat kvalita domácích a nasypali do naší sítě celkem 15 branek. Za naše mužstvo se trefil ještě Jakub Mařík a utkání tedy skončilo vysokou výhrou Benešova 15:3. Více informací zde.

—————

Zpět