Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


Dospělá mužstva si tento víkend vítězství nepřipsala

24.04.2017 11:45

"Áčko" v sobotu nastoupilo na půdě předposledních Chocerad. V utkání nám chyběli Jakub Bartík, Daniel Špidra a Filip Sobotka. V prvním poločase jsme podali velmi vlažný výkon a příliš šancí jsme si nevytvořili. Ve druhé půli již nějaké příležitosti přišly, ale nepodařilo se nám je proměnit. Utkání tak skončilo stejně jako na podzim bez branek 0:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde. "Áčko" stále zůstává na druhé příčce a v příštím kole se utká doma s Postupicemi.

Utkání "béčka" v Křečovicích hodnotí trenér Milan Bohata:

V sobotu odpoledne jsme s "béčkem" zajížděli k soupeři do Křečovic a vzhledem k postavení obou mužstev v tabulce jsme očekávali vítězství našeho týmu a pokračování naší vítězné šňůry. Odjížděli jsme bez zraněných Jardy Baky, Pavla Kováře, Vl.Kováře a omluvených P.Vašáka, D.Ilčiska, M.Převrátila a s "áčkem" hrajícícho M.Řepáska. Do branky se vrátil F.Pech.
Do zápasu jsme vstoupili aktivně přesně tak, jak jsme si řekli v kabině. Od začátku jsme tlačili soupeře na jeho polovinu a šance na sebe nedaly dlouho čekat. Dostali se do nich zejména Pájin Procházka, Carlos Kotek, Luban Kopecký a náš tlak zúročil Pájin Procházka ve vedoucí gól - 0:1.
Od této chvíle jakoby přišlo uspokojení a klid. Pohoda z našich kopaček byla ta tam. Kazili jsme přihrávky, nebojovali a soupeř nás začal svou jednoduchou hrou přehrávat a bohužel ze dvou standardních situací otočil skóre na 2:1.
Do druhého poločasu jsme šli s jasným cílem přinejmenším vyrovnat. Náš plán však dostal po chvilce velkou trhlinu, když jsme dostali třetí gól z penalty.
Od této chvíle jsme byli jasným pánem na hřišti jen my. Tlak byl velký a neustálý, šance přicházely, hlavičky Franty Škvora, střely Pájina Procházky, Mildy Murgače, Karla Kotka, Pepy Fadlera zůstaly nevyužity. Domácí díky naší otevřené útočné hře chodili do rychlých brejků, které se po dlouhých výkopech brankáře přímo nabízely. Bohužel jsem z jednoho takového útoku dostali čtvrtý gól a bylo po zápase.
Je škoda, že s takovýmhle soupeřem jsme úplně zbytečně ztratili 3 body, ale takový už je fotbal.
V dalším domácím zápase hostíme mužstvo Zaječic. Více informací zde.

—————

Zpět