Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" zakončilo sezónu vítězně a končí na 6. místě

19.06.2017 09:35

Utkání hodnotí trenér "B" teamu Milan Bohata:

K našemu poslednímu zápasu sezóny jsme zajížděli k soupeři do Neveklova. Odjížděli jsme bez Pájina Procházky, Lubana Kopeckého, Dejva Ilčiska a Milana Pohunka.
Čekalo na nás parádně připravené hřiště a soupeř, se kterým dlouhodobě hrajeme dobré zápasy.
Od začátku se začalo v tempu, které odpovídalo poslednímu zápasu sezóny a i tomu, že víceméně o nic nešlo. Herně se hra přelévala ze strany na stranu a i šance byly na obou stranách vyrovnané, ikdyž domácí měli o malinko nebezpečnější. Ty jsme však přestáli a udeřili po hezké kombinaci, kdy Pavel Vašák našel ve vápně Filipa Baku, který parádně vrátil míč před bránu a tam již připravený Carlos Kotek zavěsil do domácí branky. V této fázi zápasu jsme byli malinko aktivnější a opět se v šancích objevoval především Filip Baka, ale neproměnil.
Do druhého poločasu jsme vstoupili s tím, že výsledek pojistíme a v klidu dohrajeme. Jenže domácí chtěli pravý opak a bohužel se jim podařilo vyrovnat. Pak se hrálo především jen mezi vápny a šance se rodily těžce. Osud zápasu vzal na sebe aktivní Jarda Baka, který konečně prolomil svůj střelecký půst a s Mildou Murgačem rozjeli pár dobrých akcí, ze kterých jsme vytěžili druhý a třetí gól a ikdyž byl vlastní, tak vyplynul z naší aktivní hry a zanedlouho Filip Baka nádherně zahrál trestňák a bylo to 4:1 pro náš mančaft a zápas se zdál být rozhodnut. Domácí se však nevzdali a z jediné sporné situace po rychlém brejku snížili na 4:2. Zápas se poté již jen dohrával. Více informací zde.
Děkuji všem klukům za výborný přístup k zápasům a odměnou jim je vydařená sezóna, kdy jsem dlouho byli ve špičce tabulky a konečné 6. místo je z mého pohledu slušným vysledkem.

—————

Zpět