Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Béčko" podruhé na jaře vyhrálo a ještě neinkasovalo

12.04.2017 11:17

Utkání hodnotí trenér "B" teamu Milan Bohata:

K našemu druhému zápasu na jaře jsme zajížděli na půdu Přestavlk k malému derby "B" mužstev. Naše "áčko" o den dříve smolně prohrálo a tak jsme jeli k zápasu s touhou naše kluky "pomstít" i s úroky.
K derby jsme odjížděli bez dlouhodobě zraněného Jardy Baky a Luboše Kopeckého a omluvených Pavla Vašáka a Milana Pohunka. Z "A" mužstva nám přišel pomoci Tomáš Procházka a po zranění rozehrávající se Martin Jonszta. V zápase si odbyl premiéru v našem mužstvu David Ilčisko, který zároveň vedl mužstvo jako kapitán.
Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hru jsme měli ve své moci a šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Běhali jsme, kombinovali a šance přicházely. Objevil se v nich Pavel Procházka, Milda Murgač, Martin Jonszta, Venca Jedlička, Milan Bohata, ale skóre se neměnilo. Soupeř se uchyloval k dlouhým nákopům z obrany na útočníky, ale naše výborně pracující obrana v čele s brankářem Pavlem Kovářem pracovala na 100% a k vážnější akci soupeře nepustila. Naopak my jsme se stále tlačili před bránu domácích a vyústěním byla skrumáž, ve které se nejlépe zorientoval Martin Šašek a pohotovou dorážkou nás posunul do vedení 1:0. Soupeře stav nenakopl a naopak náš tlak po pěkných kombinačních akcích sílil a vyústil v náš druhý gól, který vsítil kanonýr Pavel Procházka - 2:0.
O přestávce jsme vystřídali, přeskupili řady a na hře to bylo malinko znát. Soupeř nás začal přehrávat, ale kromě pár trestných kopů, u kterých se vyznamenala pozorná jednička v bráně Pavel Kovář, nás ničím neohrozil. My už jsme se v této fázi zápasu soustředili na podnikání rychlých brejků. Z jednoho z nich, kdy po levé straně utekl Pepa Fadler a nezištně nahrál Pavlovi Procházkovi a ten se nemýlil, jsme vstřelili třetí gól. Od této chvíle se zápas už jen dohrával. Na straně domácích vzplály emoce, tempo zápasu upadlo na minimum a zápas se pouze dohrával, což nám vyhovovalo a utkání jsme dovedli k naší velké radosti do jasného vítězství 3:0.
Chtěl bych poděkovat oběmam klukům z áčka za pomoc a pochválit celé mužstvo za bojovnost. Pokud budeme takto zodpovědně přistupovat k zápasům, budeme stoupat tabulkou výš a výš. Více informací zde.
V příštím zápase hostíme na domácí půdě mužstvo Úročnice B.

—————

Zpět