Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" vybojovalo vítězství v Chotýšanech

07.05.2017 12:14

"A" team byl před zápasem v Chotýšanech v těžké situaci, když nám chybělo spoustu hráčů. Nemohli jsme počítat s Martinem Priknerem, Alešem Černým, Martinem Jonsztou či Danielem Špidrou. Vzhledem k tomu, že se náš zápas kryl s utkáním "béčka", tak jsme odjížděli ve 12 lidech. Z "béčka" nám museli vypomoct Pavel Procházka, Luboš Kopecký a Milan Murgač.

V prvním poločase jsme hráli ze zajištěné obrany a čekali jsme na brejky, ze kterých jsme se dostali do několika nebezpečných příležitostí. Aktivní byli zejména útočníci Pavel Procházka a Michal Micka. Domácí si s naší obranou v bloku příliš nevěděli rady a nebezpeční byli hlavně po standardních situacích. Na konci prvního poločasu se naše mužstvo muselo vypořádat s další trhlinou v sestavě, když musel kvůli svalovému zranění odstoupit Tomáš Vilímek, kterého nahradil Milan Murgač. První poločas tak skončil bez branek.

Ve druhém poločase domácí pouze nakopávali dlouhé míče dopředu, které jsme až na jeden nebezpečný závar dokázali uskákat. Na druhé straně se ocitnul ve velké šanci Milan Murgač, ale gólman vytáhnul výborný zákrok. Nakonec jsme se dočkali v 77. minutě, když brankář domácích vyrobil velkou chybu, neudržel nepříliš prudkou hlavičku Tomáše Rozehnala a Pavel Procházka dorazil míč do sítě - 0:1. Do konce zápasu už žádný gól nepadnul a tak jsme vydřeli 3 body za nejtěsnější vítězství 1:0. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět