Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" veze z Přestavlk bod

03.10.2017 09:43

Utkání hodnotí trenér "A" teamu Milan Bohata:

K našemu dalšímu zápasu, který je brán jako derby, jsme zajížděli jen kousek k sousedům do Přestavlk. Odjížděli jsme stále bez zraněných Jakuba Bartíka, Tomáše Vilímka, Martina Jonszty, Radka Hrušky, Martina Vilímka, Davida Hanky, Petra Koláře, Daniela Jamricha, Ladislava Kuchty a omluveného Lukáše Hlavničky, Martina Šaška a Filipa Žáka.
Před zápasem jsme si všichni uvědomovali důležitost tohoto utkání a to nejen vzhledem k minulému kolu, které pro nás dopadlo velkou blamáží. Chtěli jsme hrát zodpovědný fotbal s důrazem na bojovnost a jednoduchost s tím, že jsme věděli, že soupeř bude mít více ze hry a to nejen proto, že vede naši soutěž.
Vstup do zápasu byl dle očekávání. Domácí se do nás tlačili, snažili se víc kombinovat, ale naše pozorná hra je k ničemu důležitému nepouštěla a postupem času se hra vyrovnávala. K naší smůle se velmi brzy po tvrdém souboji o míč zranil Martin Prikner. Museli jsme mužstvo přeskupit a začít znovu. Bohužel jsme po pár minutách inkasovali po našem jediném nedůrazném souboji a domácí šli do vedení. Maličko to s námi otřáslo a domácí nás přehrávali a dostali se do šance, kterou bravurně svým výběhem zlikvidoval Fanda Pech. Pro mě klíčový moment zápasu, protože tímto zákrokem jakoby se mužstvo našláplo a začalo hrát. Hra se vyrovnala a dovolím si napsat, že jsme byli i lepším teamem. Začaly se rodit i šance. Obrana byla zodpovědná, záloha v čele s výborně hrajícím Jardou "Filipem" Bakou zásobovala náš rychlý a důrazný útok míči a domácí se měli co ohánět. Vše vyústilo v rychlou přímočarou akci, kdy po luxusním míči od Filipa Baky Dejv Ilčisko prodloužil na legendu a kanonýra Pájina Procházku, který se nemýlil. Do poločasu už se nic nestalo - 1:1.
V kabině jsem apeloval na chycení začátku druhého poločasu a ještě větší bojovnost. Druhý poločas již takovou kvalitu neměl a vedl se v duchu platonického tlaku domácích, kdy převážně stříleli za střední vzdálenosti, ale mužstvo s Frantou Pechem bylo pozorné. Parodoxem je, že jsme mohli i vyhrát, kdy se ve velkých šancích objevil Pájin Procházka a ve dvou Sváťa Řezníček. Bohužel nedali.
Přesto je konečný stav pro nás v dané situaci a sestavě velmi cenný. Chci mužstvo pochválit, pracovalo přesně podle mých představ a i kluci poznali, že když budeme takto přistupovat k zápasům, výsledky se dostaví.
Mám ještě jednu připomínku a přání. A to k našim fanouškům. Víme a vidíme všichni, že naše výkony a výsledky nejsou ideální, ale i přesto bychom potřebovali Vaši větší a početnější podporu. Děkuji za celý team.
V dalším kole hostíme v důležitém zápase mužstvo Chotýšan. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět