Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" vede již o 7 bodů, "béčko" nestačilo ani na poslední Drachkov

10.05.2015 21:44

"Áčko" zajíždělo na půdu Václavic s hodně oslabenou obrannou řadou. Z obránců nebyl k dispozici Vladimír Kovář, Martin Vilímek, Filip Sobotka ani Tomáš Rozehnal. I přes tento handicap fungovala naše obrana solidně. V prvním poločase se domácí dostali pouze k několika závarům po standardních situacích nebo dlouhých autech. Ty však naše obrana v čele s Pavlem Kovářem dokázala odvrátit. My jsme se k příliš šancím také nedostávali. Neměli jsme dostatečný pohyb a kvalitu v kombinaci. Nejhezčí akce v našem podání ale hned skončila brankou. Martin Prikner vysunul do uličky Jakuba Bartíka, který před brankou našel Pavla Procházku a ten uklidil míč do odkryté branky - 0:1. Do kabin jsme tedy šli s jednobrankovým vedením.

Ve druhé půli předvedl velmi důležitý zákrok Pavel Kovář, který skvěle vytěsnil nebezpečnou hlavičku domácích. Nám se naopak rychle podařilo vstřelit druhý gól a tím tak utnout snahu domácích zvrátit výsledek na svojí stranu. Luboš Kopecký poslal výborný centr na Martina Priknera, jeho hlavičku gólman ještě zlikvidoval, ale na dorážku Jakuba Bartíka již nestačil - 0:2. Další krásná akce přinesla třetí gól v síti domácích, když Pavel Procházka zatáhl míč do vápna, posunul ho na Martina Priknera, který ukázal velký přehled, neukvapil se a patičkou poslal míč na zcela volného Jakuba Bartíka, který střelou po zemi akci zakončil - 0:3. Poslední branku utkání měl na svědomí Martin Prikner, který hlavou zužitkoval pěkný centr Luboše Kopeckého. V utkání jsme tedy zvítezili 4:0 a po další ztrátě Krhanic vedeme soutěž již o 7 bodů. Příští zápas sehrajeme v sobotu od 17:00 na domácí půdě proti Netvořicím. Více informací zde.

"Béčko" vyhlíželo v souboji s posledním Drachkovem první jarní body. Naše snahy však hosté brzy zhatili, když v prvním poločase vstřelili 2 branky po našich velkých chybách v obraně. Na druhé straně jsme se do pořádného zakončení nedostali a tak se do kabin šlo za nepříznivého stavu.

Ve druhém poločase vykřesal naději důrazem na přední tyči Milan Murgač - 1:2. Hosté však brzy odpověděli třetí brankou a definitivně rozhodli utkání. Ke konci zápasu jsme dostali ještě 2 góly a utkání jsme prohráli 1:5. Více informací zde.

—————

Zpět