Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" schytalo v Janovicích debakl

13.09.2017 13:21

Utkání hodnotí trenér "A" teamu Milan Bohata:

K našemu dalšímu utkání jsme zajížděli k soupeři z Vrchotových Janovic stále bez našich opor Jakuba Bartíka, Tomáše Vilímka a Martina Jonszty, dále bez Dana Jamricha, Petra Koláře a neomluveného Ládi Kuchty.
Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř a snažili jsme se na něj co nejlépe připravit a po utkání s Pravonínem si napravit reputaci a hrát aktivní fotbal.
Bohužel vývoj zápasu začal zcela obráceně. Soupeř byl většinu času na míči, byl nepříjemný, agresivní a zatlačil nás do defenzívy, kterou jsme sice zvládali, ale dopředu byla naše hra málo aktivní. Vývoj zápasu ovlivnil hned první gól, který padl po ofsajdu. Domácí byli na koni a tlačili se stále před naší branku, ve které však náš brankář Radek Hruška držel naše mužstvo nad vodou. Jenže všechno pochytat nemohl a přišel trest v podobě druhého gólu. Pak jsme se konečně osmělili a odměnou byla branka po výborně zahrané standardní situaci Jardou Bakou a hlavičkovém zakončení Tomáše Rozehnala. Poločas 2:1.
V kabině jsme si řekli, že do druhého poločasu vstoupíme úplně jinak a na hřišti to tak i vypadalo a 10-15 minut se hrál vyrovnaný fotbal. Udeřilo však opět u nás, kdy opět po sporném ofsajdu padl třetí gól a to byl náš konec. Přišla 15 minutovka, kdy nám soupeř nastřílel další branky a bylo po zápase. Poté už se zápas dohrával. Nebýt výborného brankáře Radka Hrušky mohl zápas skončit mnohem hůře.
Závěrem bych chtěl říct, že nám chybí větší aktivita, bojovnost, důraz a osobní zodpovědnost, která se nedá bohužel natrénovat, ale pevně věřím, že se vše nejen výledkově, ale i herně zlepší, protože mužstvo na to má.
V dalším, zdá se již velmi důležitém zápase, přivítáme mužstvo Postupic. Více informací zde. Fotky ze zápasu zde.

—————

Zpět