Vítěz III. třídy 2012/13 a 2014/15


"Áčko" odjelo z Olbramovic s ostudou

28.09.2017 16:13

Utkání hodnotí trenér "A" teamu Milan Bohata:

K našemu dalšímu zápasu jsme zajížděli do Olbramovic. K dlouhodobě zraněným Jakubovi Bartíkovi, Tomášovi Vilímkovi, Martinu Jonsztovi, Martinu Vilímkovi, Danovi Jamrichovi a Petrovi Kolářovi, přibyli nemocní Pavel Procházka a David Hanka. Dále se omluvili pro jinou aktivitu Daniel Špidra a David Ilčisko. Tímto byla naše sestava již opravdu na úrovni "sestava zní, všichni jsme v ní". Proto děkuji klukúm z "B" týmu Vládovi Kovářovi, Filipovi Sobotkovi a Pepovi Fadlerovi za to, že jsme mohli hrát v plné sestavě.
Věděli jsme, že soupeř je mladý, dynamický, dobře kombinačně a fyzicky připraven. Proto jsem nabádal hráče, aby do zápasu vstoupili aktivně, maximálně bojovali a snažili se důrazem a jednoduchostí soupeře eliminovat.
Bohužel vše bylo jinak a v 15. minutě svítil stav 3:0 a bylo po zápase. Do poločasu jsme měli 2 gólové šance, které jsme nevyužili a tak skóroval soupeř na poločasových 5:0.
V kabině jsem si řekli, že zkusíme zabojovat, hrát fotbal a více neinkasovat a vstup do druhého poločasu tomu i nasvědčoval. Byli jsme na balónu, kombinovali, běhali a touto aktivní hrou jsme se dostali do šancí, které jsme bohužel nevyřešili správně. A byli to opět jen a pouze domácí, kteří nás trestali a skórovali a po pravdě, do čeho kopli, to bylo v naší síti. Stav narůstal s naší frustrací a rezignací na děsivých 10:0.
Jak zhodnotit tento zápas?
Zapomenout, ale zároveň si uvědomit, že 3-4 aktivní kluci zápas neuhrají a musí pomoci i zbytek mužstva a bez bojovnosti a zápalu do hry to nezlomíme.
Čeká nás zápas v Přestavlkách, který je pro nás prestižní a proto v duchu doufám, že tady bude soběhrdské srdce a síla slavit úspěch. Více informací zde.

—————

Zpět